PLAŠČ CONTINENTAL RUBAN 29X2,3

SKU
CO.MT.0150546
Na zalogi
Akcijska cena 25,90 € Redna cena 29,90 €

Plašč Continental Ruban čr/čr

 

Plašč Continental eRuban Plus je uporaben, vsestranski plašč, ki se zelo dobro znajde praktično na vseh terenih.  Z vsestranskostjo vas bo udobno pripeljal tako v mesto, podeželje kot tudi lažje dostopne planine.

 

PureGrip compound:

Puregrip je nova mešanica gume in je uvrščena takoj za mešanico BlackChili in se uporablja v liniji "performance" tako v sektorju gorskih koles kot tudi cestnih koles. Medtem ko zagotavlja odličen oprijem je guma tudi izjemno vzdržljiva.

 

ShieldWall System:

Sistem ShieldWall združuje optimalno kombinacijo visoke zaščite pred predrtjem in nizkega kotalnega upora z majhno težo. To omogoča dodatna, vsestranska zaščitna plast proti predrtju, ki je sestavljena iz fino tkanega križnega blaga. To daje pnevmatiki visoko odpornost na predrtje in poškodbe. Kljub dodatnemu sloju ima pnevmatika zelo dobro blaženje in visoko stopnjo prožnosti, da se popolnoma prilagodi podlagi.

 

E50:

Vse naše pnevmatike so ocenjene na standardno hitrost najmanj 25 km/h. Tudi pnevmatike z oznako e50 so certificirane za S-Pedelecs. Z visoko kakovostno strukturo je zaščita pred predrtjem visoka in kotalni upor nizek, kar nudi zaščito pred prezgodnjo obrabo, ki jo povzroča dodatna gonilna sila.

 

LASTNOSTI:

  • 29x 2,30 (695g)
  • tpi 3/180
  • Max 3,8 bar/58 PSI
  • Tubeless ready
  • Primerna za e-kolesa